Hevosten maailmassa

horseTervetuloa hevosaiheiselle sivustolle, jolta löytyy kaikenlaista tietoa hevoskilpailuista ja lajeista, joita voi harrastaa hevosen kanssa sekä perusarjesta hevosten maailmassa.

Arjesta hevosen kanssa

Sivustolla käydään läpi millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon valitessa omaa hevosta vai kannattaako ehkä aloittaa hevosen vuokraamisella. Millaisia asioita kannattaa pitää mielessä tallia valitessa, jos omaa ei ole tarjolla? Hevoset vievät vaihtelevissa määrin meidän hevosihmisten aikaa, mutta kuinka paljon oman hevosen pitäminen sitä vie?Hevosen omistamisessa ja vuokraamisessa on hyvä tietää myös normaalista hevosen kanssa vietetystä päivärytmistä. Millaisia asioita kuuluu hevosenhoitajan arkeen ja miten niihin saisi sovitettua työt, opiskelut sekä muut menot?

Hevosharrastajan monia harrastusvaihtoehtoja

Jos kaipaa aktiviteettia tavallisen hevosarjen lisäksi, on harrastajilla paljon eri lajeja, joista valita:

  • Esimerkiksi olympialajit kouluratsastus sekä esteratsastus
  • Myös ravit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisten keskuudessa ja moni on niissä käynytkin.

Lisäksi löytyy ehkä valtaväestölle tuntemattomampia lajeja, kuten laukkaurheilu ja hevoskärrykilpailut. Eikä sitä koskaan tiedä, jos oikein sydämensä jollekin lajille menettää, saattaa löytää itsensä osallistumasta johonkin näihin kilpailuihin! Hevoslajit tuovat myös paljon iloa ihan tallilla tehtäviin harjoituksiin.

Haaveissa ikioma hevonen

Oman hevosen hankinta on varmasti käynyt monenkin hevosharrastajan mielessä. Miten ihanaa se olisikaan hoitaa mielin määrin sitä omaa hevosta!Tällä sivustolla käydään läpi oman hevosen hankinnan perusasioita. Mitä asioita pitäisi ottaa huomioon hevosta valinnassa sekä muita asioita. Hevosen hankinta on rahallisesti iso päätös, eikä vain hevosen hinnan suhteen, vaan kaikkien arjen kustannusten myös.Erityisesti hevosen hankintaa kannattaa miettiä, jos sitä hankitaan lapselle. Harrastushevosten hankinnassa on myös omat mielessä pidettävät asiansa.